Eurolliga

El Carolo prescindeix de Queralt Casas

Bàsquet.La bescanonina no va jugar el partit d’Eurolliga enfront l’Avenida (62-75) perquè el conjunt francès ha fitxat la pivot Géraldine Robert

Queralt Casas (1992) s’ha convertit en les darreres hores en una de les peces més cotitzades del mercat continental. L’escorta de Bescanó (1,80 m) no va jugar el partit de l’Eurolliga que enfrontava el Carolo i l’Avenida (62-75), amb triomf castellà. El motiu és la reestructuració de la plantilla del conjunt de les Ardenes, que dimecres va fitxar la interior Géraldine Robert, MVP de la lliga francesa el 2013 amb el Lattes i que ja va veure el partit de la competició continental des de la grada.

“Són decisions que no volem prendre, però hem de canviar alguna cosa per trobar estabilitat” argumenta el màxim responsable tècnic del Carolo, Romuald Yernaux, respecte el canvi de la jugadora de referència a l’equip, que a la lliga acredita 2-5 (11 punts, 3 rebots i 3 assistències de Queralt) i 2-3 a l’Eurolliga (12, 4 i 4).

“Sempre hi ha alguna cosa bona en el mal. No e puc creure quanta gent em dona suport i m’estima. No puc respondre tots els missatges, però moltes gràcies” apunta Queralt Casas des del seu compte de twitter, en un missatge publicat aquesta mitja nit passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)