FEB

“Em fa molta il·lusió el projecte”

El protagonista. “Sent de Girona ho vaig viure des de la grada quan hi havia l’Akasvayu o el Sant Josep. Des de dins impressiona i als jugadors ens encanta”, diu Nil Angelats sobre el paper dels seguidors en els partits del Girona a Fontajau

“Sent de Girona em fa molta il·lusió tornar a jugar aquí després de tants anys. Formar part d’aquest projecte, i amb l’ambició que hi ha, ho valoro molt. M’ho estic passant molt bé”, va manifestar Nil Angelats (Vilablareix, 1993) sobre la seva arribada al Bàsquet Girona unes hores abans de començar la segona volta de la primera fase de la LEB Plata. “La idea que tenim de joc és un joc agressiu i ràpid, en què tots participem. Tots hem d’estar atents i a la llarga i amb treball ens ajudarà molt a aconseguir aquests objectius”, assenyalava sobre l’estil de Quim Costa.

Baixar al parquet

“A principi de temporada costa arrencar. L’horari dels partits tampoc ens havia ajudat gaire; aquest darrer del Vic [79-68 fa quinze dies, amb 7 punts i 9 de valoració d’ell] era el segon en dissabte a la tarda i es va notar molt, l’afició. Ho vaig viure des de la grada quan hi havia l’Akasvayu o el Sant Josep a la LEB. I viure-ho des de dins, amb tanta gent, impressiona i als jugadors ens encanta”, va explicar Angelats sobre la seva experiència com a aficionat al bàsquet gironí primer i com a jugador de l’equip professional masculí de la ciutat actualment, quan li van preguntar sobre el paper de l’afició de Fontajau. El base (7,5 punts, un rebot i una assistència en poc més de 20 minuts per partit) esperonava els seguidors a enganxar-se al projecte des de les beceroles: “És molt divertit i està molt bé veure partits d’un equip quan està al màxim, a l’ACB. Però poder veure aquest procés i el camí que va fent aquest club també engresca molt; vibrar des del principi pot ser molt divertit i convido la gent a venir.” Quant al partit d’aquesta tarda, contra el líder de la lliga –2 punts i 7 de valoració en el 57-61 de l’octubre en el debut del Girona a LEB Plata–, el base destacava els al·licients des del punt de vista col·lectiu i individual: “És un partit molt maco. Alacant està fet per pujar i serà un partit maco, a part que ve Quique Garrido.”

CRIDA A L’AFICIÓ

“El camí d’aquest club engresca molt, vibrar des del principi pot ser molt divertit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)