FEB

28 hores en bus pel premi de la copa

Lliga Femenina. El Cadí La Seu, amb màxima confiança, juga a la pista de l’Al-Qázeres, rival directe, on si guanya aconseguirà matemàticament el bitllet per ser al torneig del KO a Vitòria

El Cadí La Seu juga a la pista de l’Al-Qázeres extremeny (20 h) amb la possibilitat d’assolir matemàticament la seva classificació per a la copa de la reina de Vitòria quan encara li quedaran tres jornades per acabar la primera volta. Ho farà si venç perquè els equips amb qui podria empatar són el Mann Filter i Zamarat, que ja no poden superar les lleidatanes. Però si no assoleixen avui el bitllet per a la copa és qüestió de dies per assolir-lo. Avui el Cadí, però, pot notar el cansament acumulat de les 14 hores de bus que van fer ahir des de les 7 del matí, quan van sortir de la Seu d’Urgell, fins a Càceres, on van arribar al vespre. Les de Bernat Canut, que compten amb totes les jugadores, tenen un balanç de 6-3 i visiten la pista d’un rival directe a qui tenen a dues victòries (4-5) i que a casa seva ha superat el Ferrol (86-64) i el Femení Sant Adrià (89-57) i ha perdut contra el Gernika (60-70) i Guipúscoa (62-64). Les extremenyes tenen quatre jugadores que superen els 10 punts anotats de mitjana com són Ferrari (14,9 punts de mitjana per partit), Barbee (13,7 punts i 7 rebots), Maize (11+7,9) i Ginzo (10,3+7,2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)