Més bàsquet

Cop de puny sobre la taula per tancar l’any

Copa Cat. fem.

VILADECANS 60 GEiEG 71

UNILEVER VILADECANS BF:Guerrero (5), Mestre, Pascual, Nidia (17), Casanovas (17) -cinc inicial-, Sánchez, Espín (4), Tatche, Mariscal (2), Ribera (7), Simon (5) i Cabanillas (3). 15/38 de 2, 4/14 triples (Guerrero, Nidia, Ribera i Simon) i 14/16 tirs lliures.CITYLIFT GEiEG UNIGIRONA:Jou, Jodar (6), Vanessa (9), Coma (19), Mayoral (4) -cinc inicial-, Pairó (2), Belén (2), Condom, Bagaria (3), Moya (20), Soler (6) i Fatou. 24/38 de 2, 2/8 triples (Moya i Coma) i 17/23 tirs lliures.PARCIALS:11-18, 23-18, 12-19, 14-16.COMENTARI:El GEiEG es menjarà els torrons amb un gust més dolç que mai després d’una victòria de prestigi que les alça fins al segon lloc de la classificació. Les gironines van saber gestionar un duel molt complicat on el perillós joc exterior de les barcelonines era el principal escull a superar. En el primer quart ho van aconseguir, però en el segon i tercer període les locals van saber portar el partit al seu terreny. En els últims minuts del tercer quart, però, les gironines van tornar a les bones prestacions defensives i van saber gestionar els temps del partit, agafant un avantatge insalvable ja per al Viladecans.