FEB

Desconnexions que passen factura

EBA. El Quart espatlla un gran primer quart i dona vida al BOET, que s’endú el triomf

BOET MATARÓ 75 QUART 72

MATARÓ PARC BOET:Puig (26), Merino (9), De Pree (4), Francisco (9), Tuxford (2) -cinc inicial-, Aza (10), Duran, Solà (8), Forcada i Moore (7). 15/28 de 2 (5 Puig), 10/25 triples (3 Puig i Francisco, 2 Merino, 1 Aza i Solà), 15/32 tirs lliures, 33 rebots (11 Moore) i 71 de valoració (18 Puig).CB QUART-GERMANS CRUZ:Masllorens (5), Serra (5), Bataller (12), Coderch (5), Èric Jiménez (4) -cinc inicial-, Edu Jiménez (23), Mora (1), Casadevall (2), Mois, Pau Vila (4), Artacho (7) i Dos Santos (4). 17/44 de 2 (5 Bataller), 8/23 triples (5 Edu Jiménez, 1 Masllorens, Èric Jiménez i Coderch), 14/19 tirs lliures, 35 rebots (6 Bataller) i 59 de valoració (24 Bataller).PARCIALS:14-24, 23-11, 19-15, 19-22.COMENTARI:Pintaven molt bé les coses per al Quart, que després de la derrota la setmana passada a Tarragona semblava disposat a no deixar cap possibilitat al BOET Mataró. En el primer període l’equip ja va marxar 10 punts, però un inici nefast del segon quart va condemnar els de Carles Ribot, que van deixar de banda la defensa i no van estar encertats tampoc en el tir. Va ser el Quart qui va donar vida als locals, que van créixer i van arribar al tram final avançats. Tot i tenir l’ocasió d’un últim tir per guanyar el matx, dues tècniques quan quedava 1 minut van ser una llosa massa gran per als visitants, que havien tornat a entrar en el partit i estaven convençuts de capgirar el resultat però van fallar en els moments clau. El CB Quart tanca l’any com a segon classificat.