Eurolliga

Bomba al PAO: Xavi Pascual, fora

Eurolliga. El president Giannakopoulos fulmina el català en una bogeria més, multa la plantilla i tanca l’arribada del mític Rick Pitino; l’ajudant de Pascual, Iñigo Zorzano, amb atacs d’ansietat

El president del Panathinaikòs, Dimitris Giannakopoulos, va tenir ahir un altre episodi de bogeria. Després de perdre a la pista del Madrid dimecres (89-68), el màxim mandatari grec es va presentar ahir a l’OAKA i va fulminar Xavi Pascual. Va ser una sorpresa relativa, perquè 48 hores abans Giannakopoulos ja havia baixat al vestidor, on havia acabat a crits amb tothom i havia provocat que el segon entrenador, Iñigo Zorzano, ajudant també al Barça de Pascual, que se’l va endur a Atenes, tingués una crisi d’ansietat que li va impedir ser a la banqueta contra el Madrid. Des que va entrar el 2012, quan Zeljko Obradovic va marxar del Panathinaikòs, ja ha tingut vuit entrenadors i cap ha convençut, tot i que el que té mèrit és que amb un president així Pascual hagi aguantat dos anys i mig: Argiris Pedoulakis, Fragiskos Alvertis, Dusko Ivanovic, Sasha Djordjevic, Argiris Dusko Ivanovic, Pedoulakis i ahir Xavi Pascual.

Rick Pitino, el recanvi

Als 66 anys, aquest mite estava sense entrenar per haver estat investigat a la Universitat de Louisville, on subornava per aconseguir jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)