Més bàsquet

Una agonia amb premi

Copa Catalunya femenina. El Citylift GEiEG UniGirona s’endú un triomf d’or en un partit que no es decideix fins a l’últim segon

GEIEG 66 L’HOSPITALET 65

CITYLIFT GEiEG UNIGIRONA:Pairó (4), Bagaria (6), Vanessa (11), Coma (5), Mayoral (11) -cinc inicial-, Jou (2), Belén, Condom, Jodar (10), Martín (7), Soler (2) i Moya (8). 20/38 de 2, 5/18 triples (2 Martín) i 11/23 tirs lliures.CEJ L’HOSPITALET:Armengol (7), Perera (23), Portillo (3), Moreno, De Sola (6) -cinc inicial-, Codina (6), Ania (5), Fuentes, Alonso (2), Dutren (9) i Guerrero (4). 14/27 de 2, 7/20 triples (3 Perera) i 16/24 tirs lliures.PARCIALS:14-17, 20-17, 14-19, 18-12.COMENTARI:El GEiEG continua una jornada més ocupant el segon lloc de la taula gràcies a l’agònica victòria contra un combatiu l’Hospitalet, que va lluitar fins al darrer segon de la mà d’una inspirada Lucia Perera (23 punts). En els dos primers quarts les visitants van plantejar una bona defensa en zona i la seva rapidesa els va servir per contraatacar i anotar. El partit no es va trencar en cap moment, i tot i que a tres minuts del final les gironines perdien de sis punts, un triple les va posar de ple en la lluita pel partit i l’equip va créixer anímicament. Va ser un partit molt travat amb bones defenses, però en els darrers compassos tot es va decidir per la major efectivitat. El GEiEG es va posar un punt al davant i després de l’intercanvi d’atacs i d’errors, l’Hospitalet va tenir la darrera possessió, però ho va acabar intentant amb un triple fallit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)