Més bàsquet

Un tercer quart magistral els val la victòria

Copa Catalunya. Tercera victòria consecutiva per als de Joan Ferrer

BISBAL 76 GRUP BARNA 54

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:Castillo, Dídac (2), Axel (22), Barrasa (6), Hopewell (17) –cinc inicial–, Soler, Ferrer, Mateu (11), Òdena (15), Frau (3), Colominas i Curto. 23/47 de 2, 6/20 triples (3 Axel i Òdena) i 12/18 tirs lliures.OUTLETMOTO.COM CB GRUP BARNA:Corral (2), Arqué (4), Argimon, Subirachs (20), Ariza (14) –cinc inicial–, Roger, Peña (6), Montero, Karimi, Melgarejo (8), Ibon i Mejía. 19/42 de 2, 3/17 triples (2 Melgarejo) i 7/12 tirs lliures.PARCIALS:15-13, 18-19, 24-8, 19-14.

La igualtat va marcar un primer temps en què la Bisbal va trobar molt a faltar els seus dos pivots. Hopewell es va carregar massa ràpid de faltes i una lesió va deixar tocat el joc interior empordanès. L’equip de Joan Ferrer, però, va mostrar-se molt intens en defensa i va ser capaç d’aguantar el resultat fins al descans. Després de la represa, la tornada de Hopewell i l’efectivitat d’Axel i Òdena van ser determinants. L’equip va anotar i va defensar com mai, deixant el rival amb només 8 punts i desnivellant del tot un partit que s’havia posat molt costa amunt. És la tercera victòria consecutiva del Sol Gironès Bisbal Bàsquet, que es manté en la part alta de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)