Eurocopa

L’Spar Citylift perd a Moscou (71-69) i haurà de remuntar

Eurocopa. El partit de tornada serà el proper dimecres a Fontajau

L’Spar Citylift ha posat fi aquesta tarda a la seva ratxa d’imbatibilitat de gairebé tres mesos. Ha perdut a la pista de l’MBA Moscou (71-69), en l’anada de l’eliminatòria de 16 de l’Eurocopa. El resultat l’obligarà a guanyar de més de dos punts la setmana que ve, en la tornada a Fontajau, per accedir a la següent eliminatòria.

L’equip ha sortit activat i, recolzat en els punts de Hampton (10 al final del primer quart), ha adquirit un petit avantatge aviat (6-12, 5’). El rival es resistia a cedir terreny, tot i errar molts tirs oberts fins al punt de tancar el primer quart amb 1/10 des del perímetre. Entre això i la bona aportació d’Oma, l’Spar Citylift ha tancat el primer període amb un +7, el màxim avantatge fins llavors (16-23).

Amb el canvi de quart, la dinàmica també ha variat. No només perquè les locals han apujat línies de pressió –l’Uni, sense poder córrer, ha estat més de quatre minuts sense anotar–, sinó perquè a l’MBA Moscou li han començat a entrar els triples. Les de Surís arribaven tard i malament a puntejar-los i han perdut la iniciativa per moments (35-30, 18’). L’aparició de Hampton i un parell de recuperacions en primera línia de Núria Martínez han estat claus per haver girat la truita a mitja part (37-39).

A la tornada de vestidors, l’Spar Citylift ha continuat sent incapaç d’ajustar la defensa i incomodar els tirs exteriors russos. I això, enmig d’una fase de descontrol, ha tornat a posar-se per davant l’equip local (61-57 a final de tercer quart). Les gironines patien per anotar i la producció de Colhado i Oma les ha sustentat en el tercer quart. A l’inici de l’últim , s’hi ha afegit també Murphy, inèdita fins llavors, i el combinat gironí ha tornat a manar (63-65, 36’). Però l’MBA, a cop de triple –ha acabat anotant-ne 12–, ha tornat a fer una estrebada que l’Spar Citylift, ja sense Hampton en el tram final –la nord-americana, màxima anotadora gironina, amb 21 punts ha estat eliminada per faltes–, no hi ha pogut donar resposta. En l’últim segon, Laia Palau ha tingut un triple per guanyar, però era molt forçat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)