FEB

La regularitat té premi

EBA. Un Quart erràtic des de l’exterior però constant en defensa s’endú un triomf balsàmic

cornellà 61 quart 73

CB CORNELLÀ:Nestor (10), Prior (12), Guirao (10), Sanmartín (5), Farfán (12) -cinc inicial-, Llorente, Marín (4), Longás, Joan Pau (2), Villalón (1) i Da Cruz. 12/29 de 2 (4 Prior), 10/30 triples (4 Farfán, 2 Guirao i Nestor, 1 Marín i Prior), 7/14 tirs lliures, 40 rebots (9 Farfán) i 55 de valoració (14 Farfán).CB QUART GERMANS CRUZ:Roger, Bataller (17), Coderch (7), Èric Jiménez (7), Artacho (2) -cinc inicial-, Masllorens (2), Edu Jiménez (9), Casadevall, Mois (3), Pau Vila (20), Dos Santos (6) i Cuadrado. 16/34 de 2 (4 Bataller). 9/24 triples (4 Pau Vila, 2 Bataller, 1 Mois, Èric Jiménez i Edu Jiménez), 14/18 tirs lliures, 29 rebots (8 Bataller) i 80 de valoració (26 Bataller).PARCIALS:11-17, 21-17, 12-17, 17-22.ÀRBITRES:Ricardo Jerez Maureso i Esteve Portell Blanch.

Amb la final a quatre de la Lliga Catalana en l’horitzó i immers en una mala dinàmica en la lliga, en què només havien guanyat un dels quatre darrers partits, una victòria era el que més necessitava el Quart per afrontar amb bones sensacions els nous reptes que se li presenten. El Cornellà estava oferint un bon joc en els darrers partits i no ho va posar gens fàcil, aprofitant el poc encert des de l’exterior dels homes de Carles Ribot. Acostumats a una bona anotació des de fora, ahir no van estar inspirats. La regularitat durant el matx, la bona intensitat defensiva i l’aparició de Pau Vila –amb quatre triples entre el tercer i quart períodes– van ser les claus per endur-se la victòria. Tot i que l’equip va agafar bons avantatges al final de cada quart, li va costar frenar les embranzides del Cornellà, que va aconseguir eixugar avantatges de deu i onze punts en diverses fases del partit. Al final, però el Quart va saber mantenir la renda i el matx va tenir un final feliç.