Eurocopa

Bea Sánchez rep l’alta mèdica i pot reaparèixer avui

Lliga Femenina. La pivot ha estat tres mesos de baixa per una hèrnia discal

Quan ahir Èric Surís, tècnic de l’Spar Citylift, va dir que la recuperació de Bea Sánchez enfilava la recta final i que “les sensacions eren molt bones”, ningú es pensava que això podia significar que la reaparició de la pivot andalusa tenia caràcter imminent.

Però, les proves que se li van practicar també ahir a Bea Sánchez van determinar que el procés de recuperació està acabat i ja està apte per jugar. El metge del club, Pere Vila, li va donar l’alta mèdica i aquest matí el club ho ha fet públic. A més, ha anunciat que estarà a disposició del tècnic avui mateix, en el partit de tornada de l’eliminatòria de 16 de l’Eurocopa contra l’MBA Moscou en què les gironines han de remuntar dos punts.

La pivot només ha participat aquest curs uns minuts en la final de la Lliga catalana. En l’escalfament de la supercopa d’Espanya el 10 d’octubre a Salamanca, va notar un fort dolor a l’esquena, que va derivar en una hèrnia discal,. Ha estat tres mesos de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)