Eurocopa

L’Spar Citylift perd a Hongria i haurà de remuntar (79-73)

Eurocopa. La tornada es jugarà dimecres que ve a Fontajau

El passi als quarts de l’Eurocopa requerirà d’una nit màgica a Fontajau la setmana que ve. L’Spar Citylift ha perdut aquesta tarda a la pista de l’Szekszard (79-73), en l’anada de l’eliminatòria de vuit, en un partit d’alta intensitat i de molt contacte.

Tot i que l’arrencada ha estat bona (2-8, 3’), aviat li han començar els problemes a l’equip gironí, per les faltes –dues de prematures a Hampton i Núria– i per la incidència del joc interior hongarès (McCall i Bishop). Amb l’equip passant-ho malament per collar el rebot, la distància s’ha eixamplat (35-25, 15’). A l’Spar Citylift no li ha entrat el pànic i, ajustant la defensa, ha aconseguit mitigar el mal que li feia el rival. A més, Palau s’ha fet amb el tempo del joc, i Colhado i Murphy l’han acompanyat, produint. Així s’ha arribat al 39-39 a la mitja part.

Tornant dels vestidors, l’equip continuava concedint segones opcions i, sobretot, McCall li feia molt de mal a la pintura. Amb tot, la seva capacitat ofensiva ho pal·liava tot i fins i tot ha fet l’efecte que es podia escapar en l’inici del darrer quart (57-60). No ha estat el cas i el darrer parcial ha estat un estira-i-arronsa, en el qual les gironines han acabat cedint més marge del que s’intuïa a 40 segons del final, quan el resultat era 72-72. Colhado, amb 20 punts i 10 rebots, ha estat la més destacada de l’Spar Citylift.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)