Eurocopa

El Lió, rival a quarts de l’Spar Citylift

Bàsquet. Eurocopa. L’Uni evita els equips de l’Eurolliga i jugarà la tornada a Fontajau, el 13 de març, contra el líder de la lliga francesa (14-2)

L’Spar Citylift jugarà els quarts de final de l’Eurocopa contra l’Asvel Lió, segons ha determinat el sorteig que s’ha fet a Munic. El partit d’anada serà el dia 7 de març a la capital del Roine i la tornada a Fontajau, el dia 13.

L’Uni ha estat afortunat en el sorteig, perquè no només ha evitat els quatre equips que venen de l’Eurolliga –l’Avenida, el Carolo francès, l’Schio italià i el Nadejda rus– sinó que tampoc es creua amb BLMA o Çukurova, els altres dos equips que van tancar la fase de grups de l’Eurocopa amb 6-0 com el conjunt gironí però amb una millor diferència de punts que els donava millor rànquing i, també, el factor pista en aquesta eliminatòria.

L’equip d’Èric Surís torna a jugar per segon any seguit aquesta eliminatòria, el sostre històric del club en l’àmbit continental.

L’Asvel és el líder de la lliga francesa amb 14-2 i les seves màximes anotadores són la canadenca Michelle Plouffe i la nord-americana Alysha Clark. A la competició continental, el Lió va superar el Tarbes en l’eliminatòria de vuit. La brasilera Clarissa Dos Santos n’és la millor amb 16 punts i 11 rebots.

Les altres eliminatòries són: BLMA - Carolo, Avenida - Nadejda i Çukurova - Schio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)