FCBQ

Patint entra millor

Copa Catalunya. El Bisbal fa una gran primera meitat i està inspirat en el triple, però acaba patint en un partit que semblava controlat

LA BISBAL 71 GRANOLLERS 70

SOL GIRONÈS BISBAL:Castillo (4), Òdena (20), Àxel (12), Barrasa (9), Hopewell (13) -cinc inicial-, Soler (4), Mateu, Frau i Castelló (9). 17/37 de 2, 10/26 triples (4 Òdena) i 7/13 tirs lliures.CB GRANOLLERS:Gonzalo (26), Farrando (6), Toni Rodríguez (10), Salmerón (7), Homs (5) -cinc inicial-, Ricardo (3), Guillermo (5), Serra, Vázquez (2), Martínez i Lamine (6). 22/50 de 2, 4/30 triples (Ricardo, Gonzalo, Lamine i Salmerón) i 14/21 tirs lliures.PARCIALS:20-15, 24-14, 16-20, 11-21.ÀRBITRES:Marc García Santos i Enes Kanlich.COMENTARI:El Sol Gironès Bisbal Bàsquet va fer una gran primera meitat. Inspirat en el tir exterior i amb una bona defensa, l’equip de Joan Ferrer va començar a encarrilar la victòria contra un rival directe. Això sí, a quatre minuts i amb un avantatge de 9 punts, ningú podia imaginar que se li complicaria tant el partit a l’equip baixempordanès. El rival va apujar la intensitat, va defensar de manera molt agressiva i l’àrbitre va deixar jugar. El matx va acabar empatat a ’un segon i poques dècimes del final, però el Granollers va cometre falta i Òdena, el millor del seu equip, va fallar un tir lliure però va encistellar l’altre, fet que va deixar sense opcions el Granollers, que es va quedar sense temps i va tirar de molt lluny.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)