FEB

El Quart no es deixa sorprendre a Calvià

EBA. Acaba imposant la seva qualitat contra un rival molt agressiu defensivament

CALVIÀ 66 QUART 80

CALVIÀ:Castro (4), Carrasco (5), Amengual (1), Morales (35), Matemalas (4) –cinc–; Trujillo (6), Teijido, Comas, Bustamante (11), Carro i Vaquer. 23/32 de 2, 1/20 triples (1 Carrasco), 17/26 tirs lliures, 37 rebots (10 Morales) i 70 de valoració (42 de valoració).QUART GERMANS CRUZ:Serra (8), Bataller (16), Èric Jiménez (13), Martorell (3), Vila (15) –cinc–; Masllorens (13), Coderch (11), Mora, Artacho, Dos Santos (1) i Cuadrado. 16/33 de 2, 8/22 triples (2 Masllorens i Èric Jiménez i 1 Coderch, Bataller, Martorell i Vila), 13/20 tirs lliures, 17 rebots (5 Masllorens) i 65 de valoració (17 Bataller i Vila).PARCIALS:21-17, 14-21 (35-38); 17-20 (52-58) i 14-22 (66-80).COMENTARI:El Quart no perd pistonada respecte al CB Tarragona, ja que va tornar ahir del seu desplaçament a les Balears amb la seva cinquena victòria seguida. No va ser fàcil perquè, per començar, es va haver d’adaptar al nivell d’agressivitat i contactes que li va plantejar el Calvià. Entre això i el mal que li van fer els pivots locals –en especial, Morales, amb 35 punts i 14/17 tirs de camp–, va ser impossible trencar la igualtat en la primera part. A partir del tercer quart, el Quart va començar a tibar la corda i, si bé els locals van resistir a principi del darrer quart, no van poder fer-ho gaires minuts més i els de Carles Ribot es van acabar emportant la victòria amb suficiència.