Eurocopa

Tot queda en un ensurt

Eurocopa. La ressonància descarta cap lesió greu en el genoll de Julia Reisingerova, però és dubte pel partit de demà a Lió

Hi havia un cert temor, en l’Spar Citylift, que la lesió de genoll amb què Julia Reisingerova va tornar de la copa fos important. Per l’estat de forma de la txeca –13,3 punts (68,2% tirs de dos) i 3,3 rebots en 15 minuts de mitjana en els tres partits del torneig–, i perquè el mercat per les competicions FEB es va tancar la setmana passada. Però, la ressonància magnètica que se li va fer dilluns a Girona va descartar cap lesió greu. Això sí, té un important edema muscular a la zona pel qual li aconsellen repòs. De fet, ahir no va participar en l’entrenament de l’equip per això.

És segur que la interior txeca formarà part de l’expedició gironina que viatja avui en autocar cap a Lió, on demà l’Spar Citylift jugarà l’anada dels quarts de final contra l’Asvel (20 h). Però la seva presència és encara dubtosa. En cas de no poder participar, el joc interior gironí quedarà seriosament minvat perquè Dongue no pot jugar a Europa –les cotonou també computen com a extracomunitàries–, i tan sols estarien disponibles per a Èric Surís, Hampton, Bea Sánchez i Colhado, aquesta última, arrossegant molèsties en un braç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)