Eurocopa

Pere Puig: “L’equip té caràcter i el noto estimulat”

Ell és l’arquitecte de l’actual plantilla i de totes les que ha tingut l’Spar Citylift des de l’ascens a la Lliga Femenina, ara farà una dècada. Sempre discret, Pere Puig dissecciona l’estat de l’equip, un cop perdut el primer gran títol del curs (la copa) i a punt d’afrontar un tram de calendari que pot marcar el desenllaç de la temporada. “Soc optimista. A la copa, potser no hi arribàvem en el nostre millor moment, però vam competir i vaig notar símptomes de recuperació en la final, tot i estar masegats físicament”, deia el director esportiu, que veu la plantilla serena i amb els ànims renovats: “L’equip té caràcter, amb jugadores de raça. No n’he vist cap de desanimada, sinó al contrari. Estimulades, amb moltes ganes d’afrontar la sèrie contra el Lió. Estic segur que estarem a l’altura, tot i la dificultat del repte.”

Per Pere Puig, l’equip ha de tenir clar que el context del partit d’avui és diferent del de la final de copa de diumenge: “Això no és un tot o res, sinó una eliminatòria de 80 minuts, amb una tornada a casa, amb la nostra gent. Hem d’anar allà a competir, resistir i, sobretot, mai deixar-nos anar perquè ho podem pagar, tenint en compte la permissivitat dels arbitratges FIBA amb el contacte. La mentalitat és vital en eliminatòries així.”

Més enllà de les virtuts i qualitats de l’Asvel Lió, va destacar la importància de no concedir el rebot al cèrcol propi. Un aspecte en el qual havia flaquejat, però que va corregir en la copa. També en la final contra l’Avenida: “L’arribada de Gabby Williams també hi té la seva influència. Ens ajudarà a tenir més consistència en aquest aspecte.”

LA REFLEXIÓ

Soc optimista. No arribàvem a la copa en el nostre millor moment, però vaig notar-hi símptomes de recuperació
Pere Puig
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)