FEB

L’Snatt’s destitueix Glòria Estopà

Bàsquet. Lliga Femenina. Aposta per César Aneas per dirigir l’equip en les últimes quatre jornades i buscar la salvació. “La millora en el darrer mes no ha estat l’esperada”, diu Dani Poza

Inesperat moviment a la banqueta de l’Snatt’s. Ahir a la tarda, el club va anunciar la destitució de Glòria Estopà com a entrenadora del primer equip. En el seu lloc, la directiva ha decidit apostar per César Aneas, que ja estava en el cos tècnic, amb Jordi Périz com a assistent. El seu debut serà aquest dissabte a la pista de l’Araski.

L’entitat lila es troba en una situació límit a la Lliga Femenina. A quatre jornades del final, té la salvació a dues victòries –el Zamarat, l’únic equip que ja pot atrapar, té un triomf més i l’average a favor després de vèncer diumenge El Marina Besòs– i un calendari gens fàcil (a més d’Araski, visita a Ferrol i a casa contra l’Ensino i l’Avenida, en l’última jornada). “Sabem que ens cal gairebé un miracle per evitar el descens, però no som morts. Hem decidit moure’ns i la plantilla ja l’havíem tocat”, va dir Dani Poza, director esportiu, que hi va afegir: “Que potser és tard? Nosaltres crèiem i confiàvem en la Glòria, però la millora en el darrer mes no ha estat l’esperada. I ara volem acabar almenys amb bones sensacions. Teníem la percepció que l’equip havia perdut ja l’espurna”. Estopà no deixa el club i continuarà dirigint el cadet A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)