FEB

La falta d’intensitat condemna el Quart

Bàsquet. Lliga EBA. L’Igualada el supera en tots els aspectes i l’avança en la classificació

IGUALADA 76 QUART 69

IGUALADA:García (11), Carrión (2), Fons, Camí (9), Tejero (17) –inicial–; Benito, Burgés (17), Jordi Torres (8), Jaume Torres (6) i Pérez (6). 18/27 de dos. 6/31 triples (2 Torres i 1 Burgés, Torres, Camí i Tejero). 22/32 tirs lliures. 42 rebots (12 Burgés). 18 assistències (7 Camí). 86 de valoració (29 Burgés).QUART:Masllorens (6), Serra (1), Bataller (11), Coderch (6), Èric Jiménez (17) –inicial–; Edu Jiménez (15), Mora (4), Martorell, Vila (7), Artacho i Dos Santos (2). 11/31 de dos. 8/27 triples (3 Edu Jiménez i Èric Jiménez i 1 Coderch i Vila). 23/32 tirs lliures. 25 rebots (6 Dos Santos). 9 assistències (5 Bataller). 56 de valoració (18 Bataller).PARCIALS:18-16, 19-16 (37-32), 16-15 (53-47) i 23-22 (76-69).

L’Igualada va passar la mà per la cara al Quart i el va avançar en la classificació de l’EBA. L’equip de Carles Ribot va acabar superat en tots els aspectes del joc, però especialment en la intensitat. “Han estat en tot millor que nosaltres”, va dir Ribot. La diferència de rebots –42 a 25– és la dada que més posa en relleu la falta d’implicació del Quart. Els de l’Anoia van fer una bona feina de preparació i, amb el precedent de les dues derrotes prèvies contra el Quart aquesta temporada, van saber com havien d’encarar el partit. El Quart perdia de 16 punts a tres minuts del final i va poder millorar el marcador. La pròxima jornada rebrà el Valls a casa.