FEB

La NCAA deixa el Femení Sant Adrià sense júniors

Lliga Femenina. La generació júnior té molts números de marxar al complet als EUA i l’Snatt’s, que treballa per tornar a la màxima competició, ja té lligada la continuïtat del tècnic, César Aneas

Si l’NBA està fent que els equips d’Europa cada vegada perdin més jugadors de nivell, en la Lliga Femenina el seu rival és la NCAA. La lliga universitària nord-americana està fent ofertes irrefutables a les joves amb futur del bàsquet català i això podria fer que aquest pròxim curs, un fet històric, totes les jugadores del júnior del Femení Sant Adrià –és l’actual campió d’Espanya de la categoria– marxin als Estats Units a diferents centres universitaris, segons la qualitat de les jugadores. Això farà que en el nou projecte de l’Snatt’s Femení Sant Adrià en la Lliga Femenina-2, després de consumar-se el descens de la Lliga Femenina, no hi pugui haver cap de les jugadores que inicialment estaven en dinàmica del primer equip, algunes de les quals ja havien debutat en la Lliga Femenina. La preocupació és màxima perquè es perd tota una generació i, tot i que hi haurà un equip júnior, el club adrianenc veu com forma jugadores de primer nivell i marxen sense que l’entitat, a més, rebi cap compensació econòmica. L’última experiència que viuran juntes el júnior del Femení que dirigeix Toni Pallé serà el 26 i el 27 d’abril en el campionat de Catalunya, on lluitaran per reeditar el títol i la classificació per al campionat d’Espanya, que es farà a Astúries, on són les favorites.

César Aneas continuarà

L’Snatt’s Femení Sant Adrià apostarà per la continuïtat del tècnic. César Aneas. que va substituir Glòria Estopà a quatre jornades per al final, tot i que ja havia arribat abans per formar part del cos tècnic del Femení Sant Adrià. El director esportiu, Dani Poza, no ho ha confirmat, però va en aquesta línia: “Quan vam fer el canvi ja el vam fer pensant en el futur, que hi hagués una continuïtat, ens hem d’asseure a parlar i mirar quines jugadores podem mantenir i el pressupost que tenim; està clar que no canviarem la nostra filosofia perquè no tindria cap sentit, volem continuar apostant pel planter, que és el nostre signe d’identitat i tornar a pujar amb aquest ADN.” S’espera que les catalanes de l’equip continuïn, Aina Ayuso inclosa.

LES FRASES

Sabem que perdrem jugadores perquè no podem mantenir el nivell de professionalitat que teníem en la Lliga Femenina
Dani Poza
DIRECTOR TÈCNIC FEMENÍ ST. ADRIÀ

LES DADES

2
trencaments
de lligaments encreuats va tenir el Femení Sant Adrià en dues apostes catalanes: Mireia Vila i Cris Hurtado.
Ens marxen les júniors als Estats Units i això no ens permetrà refer l’equip, però picarem pedra per tornar a pujar
4
partits
ha dirigit César Aneas al capdavant del Femení Sant Adrià després d’agafar el relleu de Glòria Estopà, que va començar.
40
per cent
de jugadores de la plantilla actual vol mantenir el tècnic, César Aneas, en la plantilla del curs vinent.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)