Més bàsquet

Virginia guanya la final a quatre de l’NCAA

Bàsquet. Ha forçat la pròrroga a 12 segons del final amb un triple de l’aler Hunter (27 punts) i ha rematat la feina en el temps afegit

Els Cavaliers de la Universitat de Virginia han conquerit aquesta matinada el torneig universitari de bàsquet de l’NCAA en derrotar en la pròrroga els Red Raiders de Texas (85-77) en el partit que ha tancat la Final Four de Minneapolis.

És el primer títol de la història dels Cavaliers, que ja havien jugat les finals del 1981 i el 1984. L’aler De’Andre Hunter (27 punts i 6 rebots) i el base Kyle Guy (24 punts) han estat els jugadors més diferencials de la final. Hunter, a més, ha fet el triple que portava el partit a la pròrroga (68-68) a 12 segons del final.

Els Red Raiders aspiraven a ser el primer equip que guanyaven una final en la seva primera presència. L’escorta dominicà Brandon Francis, sortint de la banqueta, ha estat el seu jugador més destacat amb 17 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)