FEB

Vilaró (37 de valoració) arrasa al Gipúzkoa (84-73)

Lliga Femenina. Les de Bernat Canut s’avancen als quarts i diumenge poden sentenciar a Sant Sebastià

El Sedis Cadí no ha donat cap opció al Gipúzkoa tot i que l’equip basc ha donat guerra a la primera meitat (84-73). Les de Bernat Canut s’avancen a l’eliminatòria de quarts (1-0) i diumenge podrien sentenciar si guanyen a Sant Sebastià el segon assalt.

Les de Bernat Canut han topat inicialment amb un Gipúzkoa amb molt ordre en atac i fent una bona defensa (8-9). Però han aparegut Vilaró i Bahí per canviar la dinàmica. Les dues catalanes han liderat al Sedís Cadí i han posat les lleidatanes per davant (31-26). Al descans però tot estava obert (43-40). Al tercer quart però les de Bernat Canut han fet una petita estirada i s’han posat 10 punts amunt (54-44). A partir de llavors les donostiarres s’han quedat sense benzina i sense capacitat de reacció i les lleidatanes han començat a jugar a plaer en un Palau entregat i el Sedis Cadí ha agafat 20 punts de renda (72-52). Andrea Vilaró ha establert el seu rècord de valoració que tenia establert curiosament contra el Gipúzkoa amb 36 de valoració i ha arribat fins els 37 en un autèntic malson basc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)