Més bàsquet

L’esperança és l’últim que es perd

Bàsquet. LEB Plata. El Girona intentarà evitar a la pista del Marín descarrilar definitivament de la fase d’ascens

El Bàsquet Girona juga per primer cop a la pista del CB Peixefresco de Marín (16h), a Pontevedra, amb l’objectiu de sumar una victòria que l’animi amb vista als darrers partits de la fase d’ascens. Després de la derrota a Fontajau contra el Navarra el play-off sembla una quimera, però si l’equip és capaç de capgirar l’average contra els gallecs (63-70) encara no hauria llançat la tovallola.

El problema, amb tot, no són els càlculs matemàtics, sinó les sensacions que ofereix l’equip, que no han canviat amb l’arribada d’Àlex Formento. La impotència es va fer evident, sobretot, en el partit de dissabte passat contra el Navarra, que va acabar amb l’expulsió de Jordi Trias.

El Marín és un equip amb dos jugadors forans que destaquen especialment: l’escorta nord-americà Jordan Gregory (16,9 punts per partit) i el pivot irlandès Taiwo Badmus (12,6 punts i 6,8 rebots).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)