FEB

El Sedis va sempre a remolc del Gipuzkoa (62-56)

Lliga Femenina. Les basques forcen el tercer i definitiu partit que serà dimecres a La Seu d’Urgell

El Sedis Cadí haurà de rematar la feina dimecres vinent al Palau de La Seu d’Urgell en el tercer i definitiu partit dels quarts de final contra l’IDK Gipúzkoa (62-56). Les lleidatanes han perdut el segon assalt a la pista basca i la sèrie queda empatada (1-1).

Les de Bernat Canut han vist ràpidament que el matx no tindria res a veure amb el primer de la sèrie on les catalanes van dominar amb autoritat. L’IDK Gipúzkoa ha sortit llançat i les lleidatanes desencertades. Ràpidament les basques s’han posat per davant (10-3). Tot i acostar-se en el marcador (18-17) el Sedis Cadí no ha aconseguit posar-se mai per davant i al descans només havia aconseguit anotador 26 punts (36-26) amb mals percentatges en el tir: 7/23 tirs de dos i 2/7 triples. Cap jugadora havia superat els cinc punts.

Al tercer quart una cistella de Weaver ha obert una escletxa al marcador (42-29) que s’ha ampliat a un màxim desavantatge de 15 punts a mitjans del darrer període amb el partit totalment trencat (57-42). Dimecres les de Bernat Canut hauran de fer valer el factor pista per aconseguir el bitllet per a semifinals.