NBA

Els Jazz cauen eliminats i Ricky ja fa vacances

NBA. Els Rockets han superat l’equip de Utah i estan a l’expectativa de quin rival tindran en semifinals de l’oest, si els Warriors o els Clippers

Els Rockets s’han classificat aquesta matinada per a les semifinals de l’oest en superar els Jazz per 100-93 en el cinquè enfrontament de la sèrie (4-1). Això significa que la temporada s’ha acabat per a Ricky Rubio, que en la seva última actuació s’ha enfilat als 17 punts i 11 assistències en 35 minuts. En els Rockets, a banda de l’inevitable James Harden (26 punts, 6 rebots i 6 assistències), ha destacat Clint Capela (16 punts i 10 rebots). L’equip de Texas haurà d’esperar rival en les semifinals de l’oest, perquè la sèrie Warriors-Clippers anirà al sisè partit després del triomf dels Clippers a domicili (121-129) tot i els 45 punts de Kevin Durant (amb 24 de Stephen Curry i 22 de Klay Thompson), insuficients davant Lou Williams (33), Danilo Gallinari (26) i Montrezl Harrell (24). També està pendent de decidir l’altra semifinals de l’oest, amb els Blazers descansant mentre els Nuggets i els Spurs (3-2) tanquen la seva sèrie, amb el sisè partit la pròxima matinada. A l’est està tot dat i beneït, amb Bucks-Celtics i Sixers-Raptors en semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)