FEB

El Barça CBS inicia la fase d’ascens a LLF amb derrota (84-79)

Lliga Femenina 2. Ha anat a remolc del Celta fins que al darrer quart ha remuntat i Aina Ayuso ha pogut evitar la pròrroga. Avui necessita vèncer el Leganés per continuar pensant en la semifinal

El Barça CBS s’ha estrenat en la fase d’ascens a Lliga Femenina perdent en la pròrroga (84-79) contra el Celta Zorka. L’equip català ha anat a remolc del rival els tres primers quarts però el Celta, tot i que ha tingut un 34-19, no ha aconseguit trencar el partit i la diferència s’ha estabilitzat al voltant dels 10 punts fins que en l’últim quart, a partir del 59-48, el CBS ha neutralitzat l’avantatge (59-58) i encara ha estat capaç de canviar un 65-60 pel 65-68 amb dos triples de Boleda inclosos. El Celta ha empatat i amb 68-68 i 9 segons per disputar-se Aina Ayuso ha fallat dos tirs lliures que haurien evitat la pròrroga. En el temps suplementari, quatre triples consecutius de Celia García han obert un forat definitiu (80-74, a 2:20 del final). Wone ha sumat 17 punts i Boleda i Ayuso, 12 cadascuna. Pel Celta, als 18 de Celia García i de Germán s’han d’afegir els 12 de Senosiain i Carrera i els 12 d’Edeferioka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)