FEB

L’Spar s’imposa a la Seu d’Urgell (73-74) i accedeix a la final de la lliga femenina

Bàsquet. El Cadí desaprofita dos tirs lliures amb el temps esgotat per forçar el tercer partit de l’eliminatòria

L’Spar Citylift Uni Girona jugarà la seva cinquena final consecutiva de la lliga femenina de bàsquet. L’equip d’Èric Surís ha resolt les semifinals contra el Cadí La Seu (73-74) en un final al límit en què Yurena Díaz ha desaprofitat, amb el temps esgotat, dos tirs lliures per forçar el tercer partit o, com a mínim, la pròrroga.

Una cistella de Laia Palau a 10 segons del final del partit (71-74) deixava la classificació pràcticament segellada, però Núria Martínez ha fet una antiesportiva sobre Andrea Vilaró en l’atac del Cadí. La barcelonina no ha fallat en els tirs lliures i ha reduït el desavantatge a un sol punt. El Cadí ha servit de banda i Laia Palau ha fet falta sobre Yurena Díaz quan penetrava a cistella. La canària ha disposat de dos llançaments, però els ha fallat tots dos.

L’Uni Girona jugarà la final, que començarà dijous que ve (2 de maig), contra l’Avenida que ha liquidat l’eliminatòria en el segon partit a la pista del València (54-74).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)