NBA

Butler (35 punts) lidera els Sixers a Toronto (89-94)

NBA. Marc Gasol ha defensat bé a Embiid (12 punts amb només 2 cistelles de camp) però no ha estat suficient

Els Sixers han llançat un avís aquesta matinada als Raptors a qui han guanyat a l’Scotibank Arena de Toronto (89-94) i d’aquesta manera recuperen el factor pista a la sèrie (1-1) a l’equip de Marc Gasol. El pivot de Sant Boi ha fet un gan partit en defensa deixant en només 12 punts a Joel Embiid amb una sèrie de 8/8 tirs lliures i només dues cistelles de camp. L’estrella però ha estat Jimmy Butler que amb 30 punts a liderat els de Philadelphia. Sis jugadors dels Sixers han anotat nou o més punts en un gran treball col·lectiu. Pels Raptors han destacat els de sempre: Kawhi Leonard (35 punts), Pascal Siakam (21) i Kyle Lowry (20). Marc Gasol ha acabat amb 5 punts, 7 rebots i 5 assistències en 34 minuts a pista i Serge Ibaka només 2 punts i 1 rebot en 13 minuts de joc.

D’altra banda, els Nuggets han sumat la primera victòria de la semifinal de la Conferència Oest contra els Blazers (121-113). El Pepsi Center, ple a vessar, ha pogut viure un duel increïble entre l’ídol local Nikola Jokic (37 punts, 9 rebots i 6 assistències) i l’estrella dels Blazers Damian Lillard que s’ha enfilat fins els 39 punts amb 4/12 triples. També han destacat Jamal Murray (23) pels de Denver i Enes Kanter (26+7) pels de Portland.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)