FEB

El Cadí renova la seva capitana, Geo Bahí

Bàsquet. Serà la setena temporada de la pivot gironina a la capital de l’Alt Urgell

Geo Bahí (1,90 m, 1989) seguirà com a mínim un curs més al Cadí La Seu, segons ha fet oficial el Sedis. La pivot gironina complirà d’aquesta manera la seva setena temporada a l’equip de l’Alt Urgell –sisena seguida– del qual n’és la capitana. Màxima anotadora històrica de Cadí amb 1.241 punts en 157 partits a la màxima categoria, Bahí signa per la temporada que ve amb opció a una altra.

“La ciutat, el club, tothom s’ha entregat. La gent pel carrer t’anima o et felicita. Sempre n’hi ha hagut, però l’afició s’ha entregat aquest any” posava en valor en una entrevista a aquest diari en la prèvia del darrer partit del Cadí aquest curs, el segon de la semifinal del play-off pel títol contra l’Spar Citylift Uni Girona (73-74) en referència la febre que s’ha desfermat aquesta temporada a La Seu..

Geo Bahí, convocada en la primera llista de la selecció estatal per a l’Europeu, és una peça fonamental en el Sedis, tant a dins com fora la pista. Aquest curs, en 31 partits entre la lliga i la copa –el cadí hi va debutar en una fase final i va arribar a semifinals després d’eliminar l’Araski, l’amfitrió en els quarts– la pivot ha acreditat 9 punts, 5,5 rebots, 1,5 assistències i 11,7 de valoració en 25 minuts de mitjana.

La renovació de la capitana és la segona que anuncia el Cadí la Seu, després de la del tècnic Bernat canut. En el capítol de baixes, s’havien anunciat les de Shereesha Richards, Mehryn Kraker (ha fitxat pel Guipúscoa, rival del Sedis en els quarts de final de la lliga) i Andrea Vilaró (Avenida).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)