NBA

Ricky Rubio deixa els Jazz i fitxa pels Suns el primer dia del mercat

NBA. Cobrarà 51 milions de dòlars les tres pròximes temporades

Els Suns de Phoenix seran el tercer equip de Ricky Rubio a l’NBA. La franquícia d’Arizona ha aconseguit tancar un acord amb el base del Masnou el primer dia d’obertura del mercat de l’NBA –tot i que encara no s’ha fet oficial– i li pagaria 51 milions de dòlars (uns 45 milions d’euros al canvi d’avui) per les tres pròximes temporades. La font és Shams Charania, un dels analitstes més fiables de l’NBA, el mateix que va destapar l’acord entre Nikola Miroric i el Barça. A Ricky se l’havia relacionat amb els Pacers d’Indiana, de manera que l’acord amb els Suns entra en la categoria de sorpresa.

Ricky deixarà els Jazz després d’haver acreditat 11.8punts, 4,0 rebots, 5,4 assistències i 1.3 recuperacions per nit al llarg dels 92 partits que ha jugat aquesta temporada, la segona que ha disputat amb la franquícia de Salt Lake City. Abans n’havia estat sis amb els Timberwolves de Minnesota, on va arribar procedent del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)