Eurocopa

El Cadí la Seu confirma la seva inscripció a l’Eurocopa

Bàsquet. Serà el primer cop que el Sedis, després de fer la millor temporada de la seva història, disputi una competició europea

La Seu d’Urgell serà el curs que ve una plaça europea. Tercer a la lliga regular, semifinalista de la lliga per segon cop i de la copa en el seu debut a la competició. Aquests són els mèrits esportius del Cadí el curs passat, el millor del Sedis en les setze temporades del club a la lliga femenina.

El suport econòmic de les institucions públiques i privades permeten el club de l’Alt Urgell inscriure’s a l’Eurocopa. “Serà una temporada apassionant, molt dura esportivament, però en un any de cinquanta aniversari del club aquest serà un bon regal esportiu” diu Pere Porta, president del club en el comunicat emès pel Sedis.

“Per Cadí La Seu, participar en l’Eurocup Women és un premi, un repte i un orgull. Un premi a l’excel·lent temporada realitzada, finalitzada en tercer lloc a la classificació, la qual s’hi han assolit els millors resultats en la nostra història a lliga femenina. Un repte perquè competir a l’Eurocup són paraules majors, portar a l’equip a donar imatge europea i compaginar la doble competició durant la setmana. Aquests factors han estat claus per tal de confeccionar la plantilla, de la qual estem molt satisfets de com ha quedat i que creiem que farà un bon paper. I finalment, un orgull perquè portar el nom de la ciutat i de la comarca per mèrit propi en l’àmbit europeu n’és motiu per estar orgullosos” afirma el director esportiu Pep Ribes.

La plantilla de Bernat Canut està pràcticament tancada, a falta d’incorporar una pivot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)