Més bàsquet

Türk Telekom, Sàsser i Estrasburg, els rivals de més nivell del Baxi Manresa

Bàsquet. Eurocopa. Completaran el grup A l’Oostende belga, l’Unet Holon israelià i dos equips encara per definir

El Baxi Manresa formarà part del grup A en la primera fase de la Champions League de la FIBA, que s’ha sortejat aquest matí. Els rivals amb renom del conjunt de Pedro Martínez seran el Dinamo de Sàsser sard, l’Estrasburg francès i el Türk Telekom d’Istanbul. També estan confirmats l’Oostende belga i l’Unet Holon israelià i les dues places que no estan adjudicades seran, d’una banda, per al vencedor del triangular entre el Karhu finlandès, el Minsk bielorús i el Torun polonès i, de l’altre, entre el Keravnos xipriota, el Bakken Bears danès i el Lietkabelis lituà.

Sobre el paper, per la procedència, el potencial i l’historial, el Türk Telekom seria el rival de més pes. És l’únic que la temporada passada va disputar l’Eurocopa. L’Unet Holon, el Lietkabelis, l’Estrasburg i l’Oostende repeteixen participació en la competició de la FIBA, en la qual el curs passat no van poder superar la primera fase. Pendents del sorteig del calendari, la competició començarà el 7 i 8 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)