Eurocopa

La Virtus, un històric, principal rival del Morabanc a Europa

Bàsquet.

El Morabanc Andorra, que jugarà per tercera temporada l’Eurocup, ja coneix els seus rivals en la segona màxima competició continental.

El sorteig de la temporada regular ha deixat un calendari molt atractiu per tots els seguidors de l’equip dels Pirineus. L’equip que entrena Ibon Navarro ha quedat enquadrat en el grup A amb el Promitheas Patras (subcampió de la lliga grega) i el Maccabi Rishon Lezion (ambdós debutants a la competició), el RatioPharm Ulm alemany (rival conegut pels andorrans ja que es varen creuar la temporada passada), l’AS Mònaco (semifinalista de la lliga francesa) i la Virtus Segafredo de Bolonya, històric del bàsquet europeu i darrer campió de la Basketball FIBA Champions League.

Les reaccions després del sorteig no s’han fet esperar. El General Mànager del Morabanc Andorra, Francesc Solana present en el sorteig ha assenyalat que “és un grup amb equips nous, vells coneguts i un autèntic clàssic com la Virtus. Esperem ser competitius i tornar a lluitar pel TOP16 que és el que vam aconseguir la temporada passada. Sempre és un moment il·lusionant quan sabem els rivals de l’Eurocup. L’experiència de la temporada passada va ser molt positiva i lluitarem per tornar a competir al màxim”.

El president de l’equip andorrà Gorka Aixàs també ha valorat el sorteig: “És un grup competitiu com ho va ser la temporada passada. Ens hem de plantejar les coses fase a fase i intentar ser competitius com ja ho hem estat. La primera impressió del sorteig sempre és positiva”.

L’entrenador de l’equip Ibon Navarro també ha comentat el seu punt de vista de com ha anat el sorteig dient que “en els dos primers bombos ens han tocat dos equips que no eren dels més complicats, que no vol dir fàcils. En els altres no ha estat així. Patras i Maccabi son equips debutants que segur que tindran les nostres complicacions per nosaltres. Sabem del que és capaç l’Ulm que és un equip amb molta tradició a l’Eurocup. El Mònaco que era l’equip més complicat del seu bombo i la Virtus que és el campió de la Champions i que és un equip decidit a ser important a la Lega. La meva previsió és una primera fase vibrant pels nostres aficionats perquè hi haurà igualtat. Si fem bé les coses des de la pretemporada podrem competir i intentar entrar al Top16”.

L’objectiu inicial del Morabanc Andorra per la competició europea de la temporada 2019-2020 tornara a ser inicialment passar al Top16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)