FEB

El Quart començarà la lliga EBA a Aragó

Bàsquet. L’equip de Carles Ribot perd els germans Èric i Edu Jiménez i Rafa Dos Santos

L’Alfindén aragonès serà el primer rival del Quart en la lliga EBA el 22 de setembre. És la tercera temporada de l’equip del Gironès amb Carles Ribot a la banqueta d’un equip que s’estrena a casa el darrer cap de setmana abans d’octubre amb el Mataró.

Els germans Èric i Edu Jiménez i Rafa Dos Santos no continuen a l’equip que la temporada passada va ser tercer i no va accedir a la fase d’ascens per l’average desfavorable amb l’Igualada, el segon. “Quan veus els grups el teu sempre et sembla el pitjor”, diu el tècnic del Quart, que destaca que el Tarragona, el campió del grup aquest darrer curs, és l’únic rival fort que eviten. Es trobaran l’Igualada, el Vic –ve de la LEB Plata– i l’Esparreguera.

“Serà un grup dur, parlem de lliga EBA, en la qual hi ha nivell i alguns equips sembla que troben fons per fitxar interiors potents i ja veurem com va”, diu l’entrenador gironí, que sense el màxim anotador i millor tirador de tres (Èric Jiménez) i el màxim rebotejador (Dos Santos) es mostra prudent: “Som un equip de poble, amb jugadors gironins i tothom és amateur. El primer objectiu és que hi hagi estabilitat i això es basa a mantenir la categoria. Això és el primer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)