ACB

El MoraBanc fa oficial el fitxatge de Hannah

ACB.El base arriba procedent del Gran Canària i signa per les pròximes tres temporades

El BC MoraBanc Andorra ha fet public el fixatge del base Clevin Hannah que signa per tres temporades. El base, nascut a Rochester (Nova York) i amb passaport senegalès, arriba procedent de l’Herbalife Gran Canaria.

Hannah (31 anys i 1’79 m) va tancar la temporada passada amb una mitjana

de 12 punts i 5 assistències per partit. Amb amplia experiència a la Lliga Endesa i a Europa, on a part del club canari, ha militat al Joventut, Bilbao i Múrcia. Precisament en aquest darrer equip va estar dirigit per Ibon Navarro. Per tant tornarà a estar a les seves ordres la temporada vinent.

El base compartirà posició amb l’americà Jeremy Senglin i l’andorrà Guille Colom. Un jugador polivalent que ve a Andorra a fer i donar punts, un base que serà un dels jugadors principals de les properes temporades. El mànager general del club, Francesc Solana, explicava així l’arribada de Hannah: “Des de l’inici ha estat el nostre principal objectiu com a base. Coneix la lliga, i ajudarà als nous arribats a la competició el que significa jugar a la Lliga Endesa”. A més, afegia que la posició debase serà determinant aquesta nova temporada: “Serà un dels nostres jugadors principals. Un base que ens ajudarà a jugar els finals de partit amb certa seguretat. Serà un jugador important per les properes temporades”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)