ACB

El MoraBanc fitxa Tyson Pérez, la sensació de la LEB Or

ACB.Ha fet unes mitjanes de 6 punts per partit i 20 de valoració

El jugador, espanyol d’origen dominicà, arriba al MoraBAnc desprès de realitzar una gran temporada amb el Real Canoe, convertint-se en el tercer màxim anotador i el primer en valoració de la LEB Or. Pérezha fet unes mitjanes de 16 punts i 20 de valoració. Amb 23 anys i 2m02 fa el pas d’or a la seva carrera i salta a la’ACB i a jugar competició europea. L’aler-pivot ha estat un dels referents en les competicions que ha disputat i un dels jugadors desitjats aquest estiu. Tyson Pérez voldrà demostrar a la màxima categoria allò que l’ha portat fins aquí: punts als seus canells i una gran condició física. El director esportiu del MoraBanc, Francesc Solana, comentava així el fitxatge de Tyson Pérez: “Molt contents per aquesta incorporació, una aposta de futur del nostre club. Un jugador que ha anat creixent les darreres temporades, des de EBA fins a Or, sent el millor jugador cada any”.

Solana mostrava la seva satisfacció per la decisió del jugador: “Alhora de fer el salt ell ha apostat pel treball que fem aquí i pel projecte de futur que tenim per a ell. Un jugador que donarà molta energia i molta satisfacció com a club”. Des del MoraBanc Andorra volem agrair al seu club d’origen, el Santo Domingo Betanzos, les facilitats donades per a que pogués tenir lloc el fitxatge de Tyson Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)