Mundial

Els Estats Units, França i Austràlia es classifiquen pels quarts del mundial

Bàsquet. Abans de l’última jornada de la segona fase de grups només queda una posició per decidir de la propera fase dels vuit millors

Els Estats Units, en el grup K, i França i Austràlia en el grup L es classifiquen pels quarts de final del mundial en la primera jornada d’aquesta segona fase de grups. Només queda una plaça disponible pels quarts de final en els quatre grups, la segona del grup K que es disputaran la República Txeca, Brasil i Grècia.

Els Estats Units no brillen contra Grècia però guanyen sense problemes per 69-53 i es classifiquen pels quarts. Pel conjunt grec era un partit vital per aconseguir la classificació però, la inesperada victòria de la República Txeca –l’equip revelació– contra Brasil per 71-93, li dona una possibilitat en la darrera jornada en que s’enfrontarà als txecs.

En el grup L França venç amb problemes Lituània per 78-75 després de dominar el partit però veure com els lituans reaccionen en el darrer quart i tenen un triple final per empatar. En l’altre partit del grup Austràlia controla la República Dominava en tot moment i la victòria per 82-76 la classifica pels quarts de final.

Rècord de triples, 24

La selecció del Canada, que està disputant la fase de grups dels llocs 17 al 32, bat el rècord de triples en un mundial en anotar 24 llançaments de tres punts en el partit que guanya per 126-71 contra Jordània. Els canadencs anoten 24 tirs dels 44 que intenten, el 54,5 per cent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)