Mundial

Espanya dona una lliçó a Sèrbia (81-69)

Mundial. Ricky lidera a la selecció espanyola que jugarà els quarts contra Polònia

La selecció espanyola ha fet una exhibició contra el Sèrbia (81-69) a qui ha arribat a dominar de 21 punts (63-42). Els d’Scariolo jugaran els quarts de final contra Polònia -dimarts 15 h- i evita els Estats Units fins a una hipotètica final. Un dia més el tàndem català Ricky Rubio (19 punts, 5 rebots i 4 assistències) i Marc Gasol (11 punts, 6 rebots i 6 assistències) han estat decisius.

El matx ha començat amb domini serbi que ha agafat un màxim avantatge de nou punts (11-20). La reacció d’Espanya ha arribat al segon quart on han fet un parcial de 15-2 per posar-se per davant (26-22). Llavors Scariolo ha vist una falta tècnica que semblava donar ales a Sèrbia (26-25) però de nou amb un Llull impressionant ha tornat a eixamplar la renda. Dos triples seguits de Ricky han portat el sostre de punts per Espanya (41-31). Al segon temps amb Ricky impressionant, Marc dominant i tota la selecció fent una defensa de llibre han posat contra les cordes als de Djordjevic arribant a dominar de 21 punts (63-42). A més, l’estrella NBA Jokic ha estat expulsat en rebre dues tècniques. A partir de llavors tot i que els serbis, amb un Bogdanovic imparable (26 punts i 36 de valoració) s’han acostat rebaixant els 10 punts els espanyols han estat molt sòlids amb el blaugrana Claver estel·lar (14 punts i 7 rebots) i ofegant els serbis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)