Eurolliga

L’Ekaterinburg, campió d’Europa, a Platja d’Aro

Bàsquet. L’equip de Miguel Méndez i Alba Torrens hi fa una estada de pretemporada i demà jugarà contra el Valur finlandès (18 h)

L’actual campió de l’Eurolliga i de la lliga russa, l’Ekaterinburg, repeteix una temporada més l’estada de preparació a Castell- Platja d’Aro a les instal·lacions del Palau d’Esports i Congressos. Demà, dijous (18 h), hi disputarà un partit de preparació contra l’equip finlandès del Valur, campió del seu país.

En l’equip rus, dirigit pel gallec Miguel Méndez, hi destaca la presència de la mallorquina Alba Torrent, una de les millors jugadores europees. L’Ekaterinburg ha estat campió de la lliga russa del 2009 al 2019 de manera ininterrompuda i ha conquerit cinc edicions de l’Eurolliga, incloses les dues últimes. A banda de Torrens, en l’equip també hi ha jugadores internacionals de gran prestigi, com ara la belga Emma Meesseman i la nord-americana Brittney Griner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)