Eurocopa

La Penya té un test dur: el Darussafaka

Eurocopa. Els turcs són líders invictes i el seu objectiu és tornar a jugar a l’Eurolliga el curs vinent, com fa un any

Europa és una història diferent de l’ACB i la Penya vol aprofitar la competició europea per trobar les bones sensacions que li serveixin per fer un pas més dissabte contra l’Estudiantes. Però abans els de Carles Duran són conscients que guanyant els partits que es disputin al Palau Olímpic obtindran el bitllet per la següent fase perquè dels sis equips del grup passen a l’altra eliminatòria quatre. El rival d’avui és el líder Darussafaka, que arriba invicte a després de guanyar el Cedevita (73-79) i el Nanterre (72-65). A la lliga turca és el novè classificat, amb un balanç de 2-1, i ve d’apallissar el cuer, l’ITU BB (61-98). L’equip que dirigeix Selcuk Ernak té una plantilla amb molts de nord-americans i alguns històrics turcs. El seu objectiu és arribar a la final de l’Eurocopa per poder tornar a la màxima competició continental, on van estar la temporada passada. La Penya recupera Xabi López-Arostegui, que ja va jugar dos minuts a Màlaga, i té el dubte de Zagars, amb un esquinç. Torna a anar convocat el jove del Prat Arnau Parrado. El tècnic Carles Duran avisa del perill turc: “El seu cinc inicial és completament dels Estats Units, estan ben dotats físicament, i són un equip amb aspiracions d’arribar lluny a l’Eurocup. A més, també disposen de jugadors turcs que tenen molt clar el seu rol i saben molt bé quina és la seva feina. Han guanyat els dos partits i, per tant, per nosaltres, derrotar un dels equips de dalt és un plus per poder anar a la segona fase.”

Patrocini

Crítica a la Penya pel seu silenci

El silenci que ha tingut el Joventut després de la sentència del procés ha indignat socis del Joventut. Això ha fet que Òmnium Barcelonès Nord hagi promogut una actuació en el partit d’aquest vespre. “Si la Penya calla, parlem la resta. Dimecres, abans del partit entre el Joventut i el Darussafaka, repartirem domassos a l’entrada de l’Olímpic per mostrar el rebuig de la sentència i per exigir la #Llibertatpresospolitics. També per fer costat a la minoria del poble kurd.” S’esperen pancartes de crítica cap al club per la seva manca de pronunciament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)