Eurocopa

Prepelic anota el tir de l’any de camp a camp (85-82)

Eurocopa. L’eslové ha fet el pitjor partit on només havia anotat tres punts

La Penya continua invicte a l’Eurocopa després d’una cistella miraculosa de Prepelic al darrer segon en el què és el triple de la temporada en fer-ho de camp a camp (85-82). L’eslovè ha marxat a crits d’”MVP, MVP”.

El matx ha començat amb el Darussafaka dominant dins la pintura i agafant sis punts de renda (16-22). Però quatre triples consecutius de la Penya han canviat totalment la dinàmica (30-26). Tot i això els verd-i-negres han encaixat un 2-11 final per anar al descans per darrera al marcador (38-44). Al tercer quart s’ha complicat la situació quan els turcs han agafat un màxim avantatge (38-47) amb una Penya desdibuixada. Prepelic, amb només dos punts, i Omic qüestionat i fora del partit mentalment, deixaven a la Penya sense referents. I han estat els jugadors de la casa qui han revolucionat el partit per posar-se per davant després d’un triple de Zisis (72-71). En un final a cara i creu amb 82-82 el Darussafaka ha fallat el tir i Prepelic ha agafat la pilota i de camp a camp ha anotat la cistella de l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)