Més bàsquet

El Bamberg confirma l’adeu de Font

Bundesliga. El mànager general alemany Arne Dirks és clar: “Em sap greu perquè és bon noi i s’havia integrat bé en el grup, però el salt de la segona divisió espanyola ha estat massa gran”

El mànager general del Brose Bamberg, Arne Dirks, va confirmar ahir l’adeu d’Aleix Font de l’equip alemany: “Em sap greu perquè és bon noi i s’havia integrat bé en el grup, però el salt de la segona divisió espanyola ha estat massa gran.” Font havia arribat a l’estiu cedit pel Barça per trobar un lloc en què pogués compaginar la lliga estatal –Bundesliga– i la competició europea –Champions League–. Però després de dos mesos no ha jugat cap minut ni tampoc ha entrat en les convocatòries de l’equip. Font, que només té 21 anys, buscarà un altre destí on confiïn en ell, que és la clau perquè un jugador pugui progressar. El seu representant, Gerard Darnés, va ser ahir a Alemanya per tancar la rescissió i buscar-li una nova destinació. El jove català va ser en el cinc ideal de la LEB Or la temporada passada i no tornarà ni al primer equip ni al Barça B de la LEB Plata.

INÈDIT

0
minuts.
Aleix Font no ha debutat ni en la Bundesliga ni en la Champions League.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)