FEB

Ja són l’equip revelació

Bàsquet. L’Unigirona GEiEG no només s’ha adaptat a la Lliga Femenina 2 sinó que ja ha guanyat dos dels tres partits del campionat aprofitant l’àmplia rotació de la seva banqueta

Pocs pronosticaven que les joves jugadores del Citylift GEiEG Unigirona sumarien dues victòries en tres partits en la seva estrena en l’exigent Lliga Femenina 2. L’equip de Joan Pau Torralba ha encadenat victòries contra el Mataró (40-50) i el Claet (59-37) i avui pot allargar la ratxa contra el Lima Horta (18.15 h, Lluís Bachs). “El primer partit el vam perdre però el vam competir 35 minuts”, recorda Torralba, que té clares quines són les claus de la gran arrancada de l’equip. “Primer és la il·lusió, ganes i desig amb què juguem tots els partits i després que molts equips es basen en el rol de dos o tres jugadores i nosaltres fem rotacions de fins a onze jugadores.”

Respecte al temor que els altres equips imposessin el seu joc interior, Torralba considera que a l’hora d’agafar rebots no només compta l’alçada de les jugadores. “Potser és una anècdota però en tres jornades som els que més rebots agafem, som les que tenim més ganes d’anar-los a buscar caiguin on caiguin.” Que algunes jugadores entrenen en l’equip de Lliga Femenina amb Èric Surís també les ajuda. “Elles estant fent un màster i tots hi sortim guanyant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)