Eurocopa

Derrota del Cadí contra el Landes en l’Eurocopa (57-70)

Bàsquet. El Sedis ha anat de més a menys i ha acabat pagant la seva precipitació, traduïda en les 22 pilotes perdudes

Segona derrota del Cadí a l’Eurocopa, de nou amb el Landes i en aquest cas al Palau d’Esports en un duel en què les de l’Alt Urgell aspiraven a posar-se primeres del seu grup perquè el resultat de la primera volta semblava assequible (65-60). El Sedis ha anat de més a menys i ha acabat entregant-se a l’ofici de les franceses, que malgrat el seu poc encert en el tir exterior (3/18 triples) ha sabut aprofitar la precipitació local, traduïda en pèrdues de pilota (22).

I això que les locals han començat molt entonades i amb Yurena Díaz (2-0 i 14-12 de ters) han pogut controlar el marcador. Wiese, al contraatac, ha completat un parcial de 10-0 (18-12) que el Landes ha pogut respondre empatant el partit a 20. Bernat Canut s’ha vist obligat a fer tornar les titulars al parquet, amb el partit amunt i avall i amb pilotes perdudes pels dos costats. El Landes no s’ha posat per davant però tampoc s’ha deixat anar perquè després del 30-22 –11è punt de Díaz– ha pogut arribar al descans 32-30.

Aby Gaye, amb 8 punts al primer quart, ha liderat el Lió a l’inici del tercer quart amb 4 més i Celine Dumerc ha tornat a posar les visitants per davant (36-38, 8-10 abans). Yoyo Nogic de tres i Anna Suárez en transició han establert un intercanvi favorable al Landes amb tres accions seguides de la valenciana amb passat a La Seu (39-44). La sèrbia amb passaport portuguès ha repetit triple i per partida doble:44-48 (3/4).

Paget de tres (2/13 de Landes) ha establert la màxima visitant al final del tercer quart:47-53 i l’ha fet enfilar a l’inici del darrer quart amb el seu tercer encert de lluny (49-60). El Cadí no ha trobat el camí de l’anella i Aby Gaye ha acabat de resoldre el partit (53-68) assistida per Suárez.