Més bàsquet

El Baxi Manresa cau per un mínim 90-88 a Israel després d’un gran partit

Bàsquet. Els del Bages arriben a tenir setze punts d’avantatge en la primera meitat, però no poden guanyar el seu primer partit fora de casa en la FIBA Champions

El Baxi Manresa perd per un mínim 90-88 a la pista de l’UNET Holon d’Israel després de fer un gran partit. Els del Bages arriben a tenir setze punts d’avantatge en la primera meitat, però no poden guanyar el seu primer partit fora de casa en la FIBA Champions.

Els manresans surten a jugar molt concentrats i en el minut sis ja tenen una avantatge d’onze punts, 4-15. El Holon no sap com aturar el bon joc visitant i els homes de Pedro Martínez es situen amb setze punts de diferència en el minut quinze, 22-38. Els israelians, que no havien guanyat cap partit a casa i buscaven el primer triomf davant la seva afició, reaccionen, fan un parcial de 14-1 i s’arriba al descans amb un curt 41-43 pel Baxi Manresa.

El Holon es situa per primera vegada per davant en el marcador en el minuts 23, 50-49, i a partir d’aquí els dos equips disposen de mínimes avantatges. Els israelians es comencen a distanciar en el marcador al final del tercer quart , i en el darrer aconsegueixen la seva màxima avantatge de vuit punts, 75-67, a sis minuts del final. L’encert de Ryan Toolson en atac, 26 punts, manté als manresans dins del partit i a 1,22 del final es posen novament per davant 83-84. El Holon fa un darrer esforç, dona la volta al partit i s’emporta la victòria.