Eurocopa

Kanter no viatja a Turquia per la situació política

Bàsquet. El pivot turc del Joventut ho anuncia a les xarxes socials i no serà present en el partit de l’Eurocopa de demà a la pista del Darüssafaka

El pivot del Joventut de Badalona Karem Kanter ha anunciat a través de les xarxes socials que no anirà a Turquia per jugar demà amb el seu equip a la pista del Darüssafaka d’Istanbul. “No viatjaré a Turquia per jugar el nostre partit d’Eurocopa. Demano disculpes als aficionats al bàsquet a Turquia que em volien veure jugar a la meva ciutat natal. Molta sort al meu equip”, va escriure en el seu Twitter. El pivot no està tranquil perquè a Turquia hi ha dues ordres de detenció contra el seu germà Enes, que juga als Celtics de Boston (NBA) i que va fer unes dures declaracions contra el president de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, amb motiu de l’ofensiva de l’exèrcit turc contra les forces kurdes al nord de Síria.

Karem Kanter, que no és tan actiu políticament, va explicar fa unes setmanes en una entrevista que feia quatre o cinc anys que no anava al seu país, i que als seus pares no els permeten sortir de Turquia ni parlar per telèfon amb el seu germà Enes. Tot i això, Karem Kanter no pensava que el govern turc tingués res contra ell ni que li posessin problemes per entrar o sortir de Turquia, ja que només era un partit de bàsquet. Ara, però, sembla que el pivot turc ha canviat d’opinió i no viatjarà.

Karem Kanter tampoc va anar a Rússia amb el Joventut per jugar a la pista de l’Unics Kazan i no va disputar aquell partit de la quarta jornada de l’Eurocopa. No tenia visat del seu país per poder viatjar fora dels països que formen part de la Unió Europea.

LA FAMÍLIA

El seu germà Enes (Celtics) té ordres de detenció per haver criticat el president turc
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)