Més bàsquet

Nou test de nivell per al Manresa

FIBA Champions League. El Baxi rep l’Estrasburg francès, que va infligir un dur correctiu als de Pedro Martínez en el partit d’anada (81-63); els manresans tenen la baixa dels tres bases

El Baxi Manresa, sense cap dels seus tres bases per lesió –Ferrari i Pérez– i per no poder inscriure Cvetkovic, rep aquest vespre (20.30 h DAZN) l’Estrasburg francès, que és un dels millors equips d’aquesta primera fase. El rival manresà té nord-americans de gran qualitat i sobretot molts jugadors que poden aportar: com ara Jerai Grant, Gabe York (17,2 punts de mitjana), Trice (10,5) o Reynolds (9,7) o Damien Inglis (8,8) o històrics com ara Ali Traoré (8,9). De fet, els de Pedro Martínez van rebre un dur correctiu en el partit d’anada, en què van cedir 81-63. Els del Bages, que estan vivint un últim mes fantàstic amb cinc victòries en els últims sis partits amb victòries de mèrit i prestigi com ara a Badalona, Vitòria o contra el València, vol consolidar-se entre els millors. El Baxi Manresa està amb un balanç de 6-3, mentre que l’Estrasburg té un balanç de quatre victòries i cinc derrotes. En l’últim partit de lliga francesa va perdre a casa contra el Dijon. A França, l’Estrasburg ocupa la vuitena posició amb un 8-9 de balanç. El seu tècnic és l’històric Vicent Collet, que des del 2011 és al capdavant de l’equip i ho ha compaginat amb la tasca de seleccionador francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)