Eurocopa

El Sedis Cadí venç i continua endavant a l’eurocopa

Bàsquet. Torna a guanyar el Hema, aquest cop a Bèlgica per 63-72 i es classifica per l’eliminatòria de 16

El Sedis Cadí ha tornat a guanyar el Hema, aquest cop per 63-72 a Bèlgica i s’ha classificat per l’eliminatòria de 16 de l’eurocopa femenina. En el partit d’anada ja va aconseguir una avantatge d 13 punts (59-46) i en aquesta ocasió s’ha imposat per 9 punts de diferència, tot i que ha dominat tot el partit clarament i a l’inici de l’últim quart ha arribat a tenir 21 punts d’avantatge amb el 41-62.

El Sedis Cadí ha sortit a buscar la victòria sense especulacions, ha fet la primera cistella i en el minut cinc ja té una avantatge de 4 punts (4-8). El Hema s’ha situat per primer cop per davant en el minut set amb l’11-10, i ha dominat uns minuts, però un parcial de 0-5 del conjunt urgellenc les ha tornat a situar per davant (13-17) i s’ha arribat al final del primer període amb aquests quatre punts d’avantatge, 15-19. En la segona meitat el Sedis Cadí ha continuat encertat en atac i poc a poc ha anat ampliant la seva diferència fins arribar als nou punts amb que s’ha arribat al descans, 28-37.

L’inici de la segona part ha sigut espectacular i el conjunt de Bernat Canut s’ha mostrat molt encertat en atac i en defensa. Ha fet un parcial de 0-11 i ha deixat al Hema sense anotar durant més de cinc minuts. El Sedis Cadí ha arribat als 20 punts de diferència amb el 28-48 i ha deixat sentenciat el partit i l’eliminatòria. En l’inici dels darrers deu minuts ha arribat als 21 punts (41-62) i a partir d’aquí les belgues han maquillat una mica el resultat gràcies als tirs lliures i a dos triples finals tot i tenir un mal percentatge de 5/29 triples. En el conjunt urgellenc ha destacat Sydney Wiese que ha anotat 20 punts, amb 4 de 5 triples.