FEB

Derbi català en els quarts de la copa femenina

Bàsquet. L’Spar Citylift Girona i el Sedis Cadí es veuran les cares en la primera eliminatòria de la competició del KO el divendres 6 de març a les sis de la tarda

El sorteig de la copa femenina ha determinat que els dos equips catalans que la disputaran del 5 al 8 de març a Salamanca s’enfrontin en un dels partits de quarts de final de divendres 6 de març a les sis de la tarda per Teledeporte. L’altre partit de quarts de divendres el jugaran el València i el Ciudad de la Laguna Tenerife. Es la mateixa part del quadre i el guanyador serà el rival de l’equip que guanyi el derbi català.

En l’altre part del quadre hi haurà un derbi basc en els quarts de final del dijous dia 5 entre el Lointek Gernika i el RPK Araski, mentre que tancarà la jornada el Perfumerías Avenida, l’organitzador i actual campió, que s’enfrontarà al Durán Maquinaria Ensino gallec.

L’Spar Citylift Girona i el Sedis Cadí ja es van enfrontar en les semifinals de la copa femenina de l’any passat amb victòria per les gironines (80-60), que es van classificar per la final. En aquesta temporada s’han enfrontat en la primera volta de la lliga a la pista del Sedis Cadí i l’Spart Citylift Girona va guanyar ajustadament per 54-56.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)