FEB

Marina Lizarazu arriba a la Seu d’Urgell per reforçar la posició de base

Bàsquet. La jugadora de Madrid deixa el València després de l’arribada de Rosó Buch al conjunt taronja

El Cadí la Seu ha anunciat la incorporació de Marina Lizarazu (1,72 m 1995) per reforçar el lloc de base, descompensat des de la lesió de Yurena Díaz; de llarga durada. L’arribada de la jugadora nascuda a Torrejon de Ardoz procedent del València està directament relacionada amb el fitxatge de Rosó Buch pel club taronja.

Lizarazu no va jugar la temporada passada per un trencament del lligament encreuat del genoll dret i aquest curs sí jugava amb normalitat.

“Quan es va lesionar la Yurena vam dir que, de moment, no ens plantejàvem cap fitxatge. No volíem arriscar incorporant a l’equip una peça que no coneguéssim. Creiem que la Laura podia fer un pas endavant i així ha sigut, estem molt contents amb el rendiment que ha donat aquests dos mesos sense la Yure. Tanmateix sabíem que l’Ari podia fer aquesta doble funció de base i aler.” diu Bernat Canut, que valora la incorporació: “A part d’una bona jugadora és, sobretot, una molt bona persona. Estem convençuts que s’integrarà molt ràpidament a l’equip i que s’esforçarà molt per estar al cent per cent amb la dinàmica del grup en molt pocs dies. Ens ajudarà a fer que l’equip faci un pas endavant.”

Lizarazu va debutyar a la lliga femenina amb el Rivas (2011-13) i abans d’arribar al València va jugar amb el Zamarat (2017-18). Entre el 2013 i el 2017 va jugar a la WNCAA amb el Texas tech i el Iona Gaels

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)